IT-klubben på fler bibliotek i höst

Under hösten besöker Karlskrona DigidelCenter och IT-klubben de större folkbiblioteken i Karlskrona kommun. Välkommen att anmäla dig om du är mellan 10 och 14 år!

Kom och prova Virtual Reality och robotar på biblioteket. Tillsammans testar vi programmering och teknik!

- Vi besöker de större folkbiblioteken runt om i kommunen och barn mellan 10 och 14 år får här möjlighet att till exempel programmera robotar och testa på VR. Vi vill med IT-klubbens hjälp väcka barns nyfikenhet för teknik och programmering, säger Helena Holmberg, digital samordnare på Biblioteken i Karlskrona.

Se vår Evenemangskalender >, för datum och tider då IT-klubben kommer till ditt bibliotek!

Begränsat antal platser! Föranmälan görs till digidelcenter@karlskrona.se, 0455-303460, eller på plats till respektive bibliotek.