angle-left Boken kommer för riskgrupp

Boken kommer för riskgrupp

Är du 70 år eller äldre, eller tillhör någon annan riskgrupp för corona? Då kan du få dina biblioteksböcker hemkörda till bostaden. Tag kontakt med biblioteket och beställ "Boken kommer", så ordnar vi så att du får böcker hem till dig.

Boken kommer för riskgruppslåntagare är en kostnadsfri service för invånare och låntagare i Karlskrona som är 70 plus, eller tillhör någon annan riskgrupp för smitta av coronavirus.

Böckerna levereras hem till dig var femte vecka, på onsdagar eller fredagar. Personal på biblioteket kontaktar dig före varje bokleverans. Ifall du vill reservera böcker det är kö på, eller om du vill ha nya böcker innan intervallet på fem veckor har löpt ut, hänvisar vi till vår take away-tjänst, där bibliotekets personal plockar ihop böcker som du själv eller ett bud kan hämta.

Ta kontakt med bibliotekets personal på telefonnummer 0455-30 35 00, alternativt på mejl på talboksavdelningen@karlskrona.se, för att få böckerna hemkörda. Telefontid måndag, onsdag och torsdag klockan 10.00-11.30, övriga tider telefonsvarare.

För att kunna låna måste du ha ett lånekort. Har du inget går det enkelt att ordna här på vår hemsida.

Søk