angle-left Låna en överraskningskasse i höst

Låna en överraskningskasse i höst

Biblioteken i Karlskrona fortsätter att erbjuda en överraskningskasse med böcker till barn och deras familjer.

Du väljer en ålderskategori på din bokkasse (1-2 år, 3-4 år, 5-6 år eller 6-9 år) och kontaktar stadsbibliotekets barnavdelning på stadsbiblioteket.barn.unga@karlskrona.se, alternativt 0455-303460 under ordinarie öppettider. Uppge ditt namn, vilken ålderskategori du vill ha, samt vilken dag och på vilket bibliotek du önskar komma och hämta din kasse.

Du får låna en unik överraskningskasse fylld med tio härliga böcker som passar aktuell ålder och behöver inte själv botanisera bland hyllorna. Boktips och överraskning i ett, från oss till er.

För att kunna låna måste du ha ett lånekort. Har du inget går det enkelt att ordna på vår hemsida.

Ohcan