Låna en överraskningskasse till familjen i sommar

Biblioteken i Karlskrona erbjuder i sommar en särskild överraskningskasse med böcker och annat skoj till barn och deras familjer att låna. Förutom tio överraskningsböcker får du diverse pyssel och annat skoj att hitta på under sommaren.

Du väljer en ålderskategori på din bokkasse (1-2 år, 3-4 år, 5-6 år eller 6-9 år) och kontaktar stadsbibliotekets barnavdelning på stadsbiblioteket.barn.unga@karlskrona.se, alternativt 0455-303460 under ordinarie öppettider. Uppge ditt namn, vilken ålderskategori du vill ha, samt vilken dag och på vilket bibliotek du önskar komma och hämta din kasse.

Du får låna en unik överraskningskasse fylld med tio härliga böcker som passar aktuell ålder och behöver inte själv botanisera bland hyllorna. Vi skickar också med lite pyssel och knåp att sysselsätta sig med i sommar. Boktips och överraskning i ett, från oss till er.

För att kunna låna måste du ha ett lånekort. Har du inget går det enkelt att ordna på vår hemsida: https://bibliotek.karlskrona.se/web/arena/skaffa-lanekort

 

Böcker, badboll och solstol på gräsmatta

Språk